dilluns, 30 d’octubre de 2017

ARDISPREN


Comencem presentant-nos.
Som la classe dels AR DIS PREN, si ho heu llegit bé! Ardispren!!
Què deu significar aquest nom que no he escoltat mai? Ara us ho explicarem.
Aquest any a l'escola hem decidit fer petits canvis generals, i entomar nous reptes i projectes. Enguany el projecte interdisciplinari d´escola, l´hem anomenat  CREAESPAIS.
Generalment el nom de la classe està relacionat amb el projecte d´escola.
Entre tots vàrem parlar sobre els canvis que es volien fer, i conjuntament apuntàvem totes aquelles persones o accions que necessitàvem per portar un projecte a terme, varen sortir moltes idees.
 Una de les coses principals era l´actitud i les ganes d'´entomar un nou repte amb il·lusió i empenta.
Després vam parlar de l´objectiu que voleiem aconseguir i l´idea en general a entomar. Un cop ens havíem fet cinc cèntims de l´'idea del projecte, la mestra ens va parlar de les persones emprenedores, i aquest nom ens va captivar..... tant que el vàrem apuntar a la nostra pissarra per un possible nom de classe.
Després de conversar i dialogar sobre les idees que tenim, havíem de començar a prendre decisions per escollir el nostre nom.
Com som una mica indecisos, aquesta feina ens va costar molt i molt....
Vàrem votar i.... tres paraules escollides varen sortir.
Què fèiem ara si les tres paraules ens agradaven? Podem fer un joc de paraules?, i així va ser. Vam jugar amb les síl·labes de les tres paraules guanyadores i jugant amb elles ens va sortir una paraula nova que ens definia amb força.

AR DIS PREN!! Som arquitectes, dissenyador i emprenedors!

Ara si us pregunten d´on ve aquesta paraula, ja ho sabeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada